Pin It

     Boyacı tulumu veya koruyucu tulum olarak da bilinen tek kullanımlık tulum kategorisinde;FABA Safety 4 çeşit ürünle kullanıcılarına farklı alternatifler sunuyor.Bunu yaparken de ürünlerin yerli üretim olduğunun altını özellikle çiziyor.Şimdi isterseniz FABA Safety tek kullanımlık tulumları kısaca tanıyalım:

1. FABA T-3850 tek kullanımlık tulum, m2'de 50 gr. kumaşıyla ekstra sağlamlık sağlıyor.Bunun dışında ekstra sağlamlığını artıran bir diğer unsur ise kalın,lamine malzeme kullanılması.Kapşon,manşet,ayak bilekleri ve bel kısımları elastik olan FABA T-3850'nin fermuar üzeri ise kapak korumalı.

2. FABA T-3850 AİR tek kullanımlık tulum ise arka kısmındaki nefes alabilen SMS kumaş panelle T-3850 ile arasında fark yaratıyor ve özellikle havaların ısınmaya başladığı bu günlerde;kullanıcılarının daha konforlu çalışmasını sağlıyor.

3. FABA T-3745 tek kullanımlık tulumu, FABA T-3850 ve FABA T-3850 AIR'den ayıran tek özellik ise m2'de 45 gr. kumaş kullanılması.Bu durum dayanıklılık ve sağlamlık bakımından bir fark yaratmazken sadece FABA T-3850 ve FABA T-3850'den bir miktar daha aşağıdaki fiyatıyla kullanıcılarına avantajlı bir alternatif sunuyor.

4.FABA T-3730 tek kullanımlık tulum ise serinin ekonomik ürünü olarak göze çarpıyor.Diğer ürünlerden farkı ise sadece m2'de 30 gr. kumaş kullanılması,bir de fermuar izerinde kapak yapıştırma olmaması.Fakat bu durum dayanıklılık ve sağlamlık bakımından bir dezavantaj yaratmıyor. Çünkü FABA tek kullanımlık tulumların tümü güçlü ve dayanıklı kumaştan üretiliyor.

Tamamiyle yerli üretim olan FABA tek kullanımlık tulumları tercih ettiğinizde,doğru karar verdiğinizi siz de göreceksiniz.